Стелажі виробничі
Стелажі з нержавіючої сталі — це невід'ємна частина при облаштуванні виробничих приміщень у сфері громадського харчування та торгівлі. Це зумовлено тим, що у різноманітних кафе, ресторанах та їдальнях, а також у холодильних та морозильних камерах необхідне нейтральне обладнання, яке відповідає всім вимогам санітарно-гігієнічних норм. Цьому повною мірою відповідають матеріал нержавіюча сталь (AISI 304 або AISI 430), з якого виконані стелажі для кухні ресторану. Цей метал є гігієнічним, не впитує запахи, є стійким до появи корозії та не піддається впливу агресивних мийних речовин. Це дозволяє безпечно зберігати та сушити посуд, столові прилади, обробні дошки та різноманітне приладдя, яке використовується на професійній кухні, а також продукти харчування та напої.
в виде галереив виде списка
- Стелаж кондитерський (шпилька) для гастроємностей GN 1/1 (530x325мм), 14 рівнів SG-16834603 890 ₴В наявності
- Стелаж кондитерський (шпилька) з колесами для гастроємностей GN 2/1, 28 рівнів 1160х660х1680мм SG2K-168661168 580 ₴В наявності