Столи виробничі
Важливим етапом створення професійної кухні в закладах громадського харчування є встановлення професійних кухонних меблів, таких як столи з нержавіючої сталі. Виготовлені з міцного та екологічного чистого матеріалу, вони – ідеальне рішення як для інтенсивної експлуатації, так і для безперервного контакту з харчовими продуктами.
Стіл виробничий з нержавійки дозволить оптимізувати робочі процеси на професійній кухні.
Стіл виробничий з нержавійки дозволить оптимізувати робочі процеси на професійній кухні.
в виде галереив виде списка
Переваги виробничих столів з нержавіючої сталі для закладів громадського харчування:
Стійкість до механічних та хімічних пошкоджень, корозії та дії високих температур.
Можна обробляюти різноманітними хімічними речовинами.
Міцні - cтоли не зламаються та не будуть хитатися, розраховані на довгі роки експлуатації;
Гігієнічність - столи з нержавійки виробляють винятково з харчової сталі, що відповідає ДСТУ. Їх легко мити та чистити. Столи не вбирають сторонніх запахів, а це дуже важливо, адже виробничий процес на кухні передбачає роботу з різними продуктами;
Довговічність. Виробничі столи виготовляються з міцного металу – нержавійки, – здатного витримувати надвисокі температури (до 850 С). При чому під впливом подібних температур їхня поверхня не деформується, на ній не залишається жодних слідів, що гарантує кухонному обладнанню тривалий термін експлуатації.
Функціональність - можливість ефективно організувати робочий процес на професійній кухні.
Лаконічний дизайн. Виробничі столи з нержавійки мають чітко виважені форми та лінії, завдяки чому вони прекрасно вписуються у всяке інтер’єрне рішення;
Зручність експлуатації. Будь-який виробничий стіл з нержавійки, незалежно від модифікації, укомплектований регульованими ніжками (орієнтовна висота регулювання до 40 мм), що гарантує йому високу стійкість на всіх типах підлогових покриттів;
Доступність. Виробничі столи з нержавійки Resto Star, виробляються на вітчизняному підприємстві, завдяки чому мають прийнятні ціни.
Стійкість до механічних та хімічних пошкоджень, корозії та дії високих температур.
Можна обробляюти різноманітними хімічними речовинами.
Міцні - cтоли не зламаються та не будуть хитатися, розраховані на довгі роки експлуатації;
Гігієнічність - столи з нержавійки виробляють винятково з харчової сталі, що відповідає ДСТУ. Їх легко мити та чистити. Столи не вбирають сторонніх запахів, а це дуже важливо, адже виробничий процес на кухні передбачає роботу з різними продуктами;
Довговічність. Виробничі столи виготовляються з міцного металу – нержавійки, – здатного витримувати надвисокі температури (до 850 С). При чому під впливом подібних температур їхня поверхня не деформується, на ній не залишається жодних слідів, що гарантує кухонному обладнанню тривалий термін експлуатації.
Функціональність - можливість ефективно організувати робочий процес на професійній кухні.
Лаконічний дизайн. Виробничі столи з нержавійки мають чітко виважені форми та лінії, завдяки чому вони прекрасно вписуються у всяке інтер’єрне рішення;
Зручність експлуатації. Будь-який виробничий стіл з нержавійки, незалежно від модифікації, укомплектований регульованими ніжками (орієнтовна висота регулювання до 40 мм), що гарантує йому високу стійкість на всіх типах підлогових покриттів;
Доступність. Виробничі столи з нержавійки Resto Star, виробляються на вітчизняному підприємстві, завдяки чому мають прийнятні ціни.