Мийки виробничі
в виде галереив виде списка
Професійні мийки для громадського харчування
Мийки з нержівіючої сталі для громадського харчування є обов'язковим елементом оснащення кухні. Вони вважаються нейтральним обладнанням промислового призначення, яке виготовляється виключно з нержавіючої сталі. Використовують цей тип мийок в ресторанах, кафе, піцеріях, барах, кав'ярнях та їдальнях.
Застосування мийок на професійній кухні:
миття посуду, столового приладдя та інвентарю. У містку чашу поміщається велика кількість посуду, в тому числі професійні листи для випікання.
мийки ідеально підходять для миття м'яса, овочів і фруктів, оскільки володіють антибактеріальним покриттям.
У резервуарах можна розморожувати м'ясо, рибу та інші продукти.
Мийки професійні з нержавіючої сталі
Для виготовлення нейтрального обладнання для місць громадського харчування та виробничих цехів використовується нержавіюча сталь марок AISI201 304 і 430. Робочі поверхні обладнання виготовляються з харчової нержавійки AISI 304, а ніжки - зі сталі марки AISI 430. Додаткові полиці можуть виготовлятися з оцинкованої сталі або нержавіючої сталі AISI 430 .
Рішення купити мийну ванну з нержавіючої сталі є ідеальним для власників місць громадського харчування. Матеріал не схильний до корозії, не втрачає початкових властивостей в процесі експлуатації, а також не вимагає особливого догляду. З нержавійки виробляються ванни великої глибини з додатковими бортами, що захищають від розбризкування. Це дає можливість комфортно мити величезну кількість інвентарю або посуду під великим напором води.
Характеристики якісних професійних мийок:
Висока міцність. У резервуар можна складати важкі таці та сковорідки, не боячись, що він прогнеться або змінить форму. Сталь досить міцна.
Відмінна стійкість до впливу вологи. Обладнання не іржавіє та не окислюється.
Стійкість до впливу температурних коливань. У мийку можна лити окріп або крижану воду, і це ніяк не змінить її характеристик.
Мийки з нержівіючої сталі для громадського харчування є обов'язковим елементом оснащення кухні. Вони вважаються нейтральним обладнанням промислового призначення, яке виготовляється виключно з нержавіючої сталі. Використовують цей тип мийок в ресторанах, кафе, піцеріях, барах, кав'ярнях та їдальнях.
Застосування мийок на професійній кухні:
миття посуду, столового приладдя та інвентарю. У містку чашу поміщається велика кількість посуду, в тому числі професійні листи для випікання.
мийки ідеально підходять для миття м'яса, овочів і фруктів, оскільки володіють антибактеріальним покриттям.
У резервуарах можна розморожувати м'ясо, рибу та інші продукти.
Мийки професійні з нержавіючої сталі
Для виготовлення нейтрального обладнання для місць громадського харчування та виробничих цехів використовується нержавіюча сталь марок AISI201 304 і 430. Робочі поверхні обладнання виготовляються з харчової нержавійки AISI 304, а ніжки - зі сталі марки AISI 430. Додаткові полиці можуть виготовлятися з оцинкованої сталі або нержавіючої сталі AISI 430 .
Рішення купити мийну ванну з нержавіючої сталі є ідеальним для власників місць громадського харчування. Матеріал не схильний до корозії, не втрачає початкових властивостей в процесі експлуатації, а також не вимагає особливого догляду. З нержавійки виробляються ванни великої глибини з додатковими бортами, що захищають від розбризкування. Це дає можливість комфортно мити величезну кількість інвентарю або посуду під великим напором води.
Характеристики якісних професійних мийок:
Висока міцність. У резервуар можна складати важкі таці та сковорідки, не боячись, що він прогнеться або змінить форму. Сталь досить міцна.
Відмінна стійкість до впливу вологи. Обладнання не іржавіє та не окислюється.
Стійкість до впливу температурних коливань. У мийку можна лити окріп або крижану воду, і це ніяк не змінить її характеристик.